31 mar 2020

Farväl London’s Pride

0 Comment

1 vecka har gått sedan jag sa farväl till min största kärlek i livet. Min älskade häst London´s Pride har fått somna in, efter att det konstaterades för några veckor sedan att han hade nya gaffelbandsskador i båda bakbenen.

Det innebar att det var hans 4:e skada i vä. bak och 2:a i hö. bak och det fanns inget mer att göra för honom. Han skulle aldrig kunna bli ridhäst igen och det gjorde så ont i mig att se honom ha ont i bägge bakbenen och inte kunna avlasta någonting… Jag fick 8 underbara år med denna fantastiska häst och det bandet vi hade kommer jag aldrig få uppleva igen. Mitt hjärta är i tusen bitar och jag har fortfarande inte förstått att min fina Leo är borta. Det känns som att han kommer stå där i stallet varje morgon och vänta på frukost som vanligt… Det är ett enormt tomrum utan honom, men han slipper ha ont nu och får springa på de evigt gröna ängarna.

Sov gott mitt hjärta!

[top]