08 aug 2016

Nu har det snart gått 2 veckor sedan vi befann oss nere i Spanien, än går det inte att förstå att jag faktiskt har varit där och tävlat EM… Jag är så otroligt tacksam och lyckligt lottad som har så fina människor runt mig som gjort detta möjligt! Alla vill jag nu ge er ett så oerhört stort tack! Ord kan inte beskriva all den glädje och ära jag fått ta del av under detta EM!

Tack för stöttningen under vårt Youngrider EM🌟
Lilleruds gymnasiet
Familjen Tovander Olsson
Lisa Nilsson
Familjen Nilsson
Familjen Klemner Modin
Marianne och Johnny Ohlson
Clara Reis
Familjen Trelsmo
Mormor och morfar
Familjen Trobeck
Lars Wendel
Farmor och farfar
Stopnot mediakoncept och industritjänster AB
EWJ ekshärad water jet AB
Kenneth Olsson
Ciccis tryck och känsla AB
Swerub
Kyrkhedens bil och allrep
Kersti healthcare AB
BA neon skylt och montage
ECB engineering AB
Bäckmans stenhuggeri AB
Värmlands hästsjukhus AB
Hööks ridsport Karlstad
Coffies i nya gallerian Valvet
Patrik Ohlson – Höjens foder
Mosseruds bygg och maskin AB

Och sist men inte minst tack till alla ni som hejat på mig och gett mig lyckönskningar o grattishälsningar, varenda en av hälsningarna har gett mig mer självförtroende!! Tack till min underbara familj, syster och ägare av Simson Erika Hassellund, bästa tränare Anki Carlsson och vår fina uppfödare Annette Carlsson!!

[top]

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • 16 − 5 =